Om oss

Om Scankab Systems A/S

Scankab Systems A/S ble grunnlagt i 2015 og er et datterselskap av Scankab Cables A/S. Scankab Systems er basert på høyt kvalifiserte medarbeidere og Scankab Cables' mangeårige erfaring i bransjen. 

Scankab Systems er spesialisert innen føringsveier som gitterbakker, kabelstiger og kabelbakker. Vi satser på kontinuerlig vekst i bransjen og kombinerer vår kompetanse med Scankab Cables' omfattende erfaring innenfor kabelindustrien. Sammen med Scankab Cables' mer enn 3500 kabeltyper på lager, har vi det bredeste sortimentet av føringsveier på markedet, og det gjør oss til din naturlige leverandør.

Scankab Systems' hovedkontor ligger i Danmark sammen med Scankab Cables' hovedkontor og lager for å kombinere vår kompetanse på den mest effektive måten.

Om Scankab Cables

Scankab Cables A/S ble grunnlagt i 1992. Virksomheten er ung og dynamisk, og det gjenspeiles i den kontinuerlige veksten som har preget virksomheten siden starten. Veksten har vært spesielt rask siden 2002, og virksomheten høster stor anerkjennelse i markedet, spesielt i den sørlige delen av Danmark, hvor vi har vært en gasellebedrift hvert år siden 2004.

Dine kontaktpersoner

Jan Christensen

Jan Christensen

Product Manager, Føringsveier

jc@scankab.dk
+45 6343 1545
+45 2069 7203
Anne Lehd Jepsen

Anne Lehd Jepsen

Kundesupport

aj@scankab.dk
+45 6343 1542